Nieuwsflits -3- GR4R 2020. Corona update

Beste sportvrienden en sportvriendinnen,

We zijn allen in de ban van het Covid-19 virus. Bijna iedere dag verandert de situatie en moet er snel geschakeld worden.

Om die reden is de eerste verkoping afgelast en zullen de komende geplande verkopingen ook geen doorgang vinden.

Dat is jammer, maar de gezondheid van ons allen staat natuurlijk voorop.

Omdat wij in onzekere tijden leven nu en ook nog niet weten hoe lang dit aanhoudt, willen wij voordat wij besluiten nemen over de editie van 2020 graag uw reactie horen.

Een zaalverkoop behoort niet tot de mogelijkheden en een internetverkoop lost het niet op voor de jongen die in 3-4 etappes komen, maar een inschrijving en verloting van de jonge duiven onder de deelnemende spelers zou kunnen.

Als wij de duiven van buiten Regio C en B2 kunnen laten komen en die van binnen Regio C en B2 dan voor een vaste prijs van €40, – verkopen en verloten onder de deelnemers uit Regio C en B2 conform de huidige voorwaarden kunnen de jongen op plaats van de spelers komen. Dus laat weten of je dit een goed idee vindt en hoeveel duiven je, met een maximum van €40,- per duif zou willen kopen en gaan spelen. Het maximale aantal duiven is 6 zoals in onze regelementen opgenomen.

De jonge duiven van buiten Regio C en B2 kunnen bij Johan Steenis op afspraak worden afgegeven. Johan is bereikbaar op 06-53949271.
Na de bevestiging van deelname en de betaling gaan wij de verloting doen een aangeven welke duiven waarvandaan komen en zijn dan per liefhebber op te halen. Dat is momenteel te organiseren met de huidige gezondheidsmaatrgelen die wij in acht dienen te nemen.

De komende maanden is er dan de tijd om te bekijken op welke vlucht wij de Jackpotvlucht kunnen organiseren. Dit om alle deelnemers in deze tijden toch betrokken te houden.

Wij horen graag wat u hiervan denkt en uw deelname. Graag per ommegaande via email of een whatsapp naar een van onderstaande mobiele nummers.

Na de inventarisatie besluiten wij over het vervolg van de editie 2020.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en zorg goed voor elkaar en voor jezelf!