Over

GR4R, ook wel Golden Regio 4 Race, is een gouden ringen competitie in Regio B2 en C van afdeling 7. Sinds 2012 organiseert de commissie, inmiddels bestaande uit Rini van den Bogaard, Peter van Utrecht, Dick van Leur, Johan Steenis en Maurice van der Kruk, deze competitie.

Inmiddels zijn we weer gestart met het organiseren van de jubileum editie van GR4R, de 10e editie alweer!

Hoe werkt de competite?

Jaarlijks worden er 150 ringen verkocht. Hiervan kunnen er maximaal 2 ringen per deelnemer/kweker worden verkocht. Elke liefhebber/deelnemer kan maximaal 6 duiven aanschaffen en hiermee spelen. Hierbij is het kopen/spelen van eigen duiven niet toegestaan. De duif moet worden gespeeld vanaf een erf gelegen binnen het werkgebied van Regio B2 en C en meedoen aan het vliegprogramma van afdeling 7. Kopers buiten deze regio moeten de door hen aangebrachte duiven plaatsen op een hok binnen Regio B2 en C en dit opgeven bij de aanschaf. Ook op dit hok mogen maximaal 6 duiven aan de wedstrijd deelnemen. Voorafgaand aan de competite besluit de commissie welke vluchten mee gaan spelen. De volledige opbrengst van de verkoop van de ringen en de duiven wordt onder aftrek van de kosten in prijzengeld uitgekeerd.

Elk jaar hopen we uiteraard weer op uw medewerking, zodat we er samen weer een mooi seizoen van kunnen maken met een mooi deelnemersveld met sterke jonge duiven met een goede stamboom.

En niet te vergeten, natuurlijk een strijd voor de liefhebbers van de regio B2 en C van afdeling 7. Zodat er hopelijk aan het einde van het seizoen een mooie huldiging plaats kan vinden om onze winnaars te huldigen.